اخذ ویزای ایران ، فوری با قیمت مناسب
ویزای ایران را در اسرع وقت دریافت کنید
در صورتی که شرکت خدمات مسافرتی درخواست دعوت یکی از اتباع خارجی (میهمان) به واسطه شخص دعوت کننده ( میزبان ) برای مسافرت به جمهوری اسلامی ایران را داشته باشند می بایست مطابق روش زیر عمل نمایند.
ابتدا مدارک مورد نیاز را به ما تحویل دهند (از طریق شماره تلفن های مندرج در همین صفحه تماس گرفته و مدارک مورد نیاز را فکس/ایمیل نمایید)
مراحل اداری در اسرع وقت توسط ما انجام خواهد شد.

- در صورت موافقت دولت جمهوری اسلامی ایران به دریافت روادید کد دعوتنامه از سوی آژانس اعلام میگردد و شخص دعوت شونده با مراجعه به سفارت ایران میتواند روادید خود را دریافت نماید.

- حد اکثر مدت اقامت در ایران یک ماه میباشد.

- دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.

- محل اخذ روادید توسط میهمان باید مشخص گردد.

- اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد.

- چنانچه متقاضی پس از مسافرت به هر دلیلی درخواست تمدید مدت اقامت مندرج در روادید خود را داشته باشند ، می بایست به اداره کل امور اتباع خارجه نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مراجعه نماید.

- دارندگان روادید پس از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود

ما سعی می کنیم حداکثر دو الی سه روز کاری تمام فرایند را انجام دهیم

برای دریافت ویزای ایران با ما تماس بگیرید.

<< ویزا >>