نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: ویزای شینگن | ویزای شینگن فوری با قیمت مناسب

  1. #1
    Administrator
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    106

    Post ویزای شینگن | ویزای شینگن فوری با قیمت مناسب

    ویزای شینگن اخذ ویزای شینگن فوری ویزای شینگن
    >
    اگر قصد خروج از کشور جهت مسافرت و یا زندگی در کشورهای عضو پیمان شینگن (اتحادیه اروپا) و یا انگلستان را دارید با مشاوران ما تماس بگیرید تا با بهترین و ارزانترین راه اخذ ویزای شینگن یا ویزای شنگن را به شما نشان دهند. شما میتوانید با ویزای شینگن اروپا به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید. ویزا چیست ؟! رَوادید یا ویزا به مدرکی گفته می*شود که می*تواند به اشخاصی اعطا گردد که درخواست اخذ اجازه از یک کشور برای گذر از خاک آن یا ورود به آن را دارند. معمولاً روادید بصورت برچسب یا مهر بر روی کاغذهای مربوطه در گذرنامه اشخاص، چسبانده یا زده می*شود. ویزای شینگن یا شنگن چیست؟ معاهده شینگن" قراردادی است که در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد آنها از جمله برچیده شدن مرزها و ایستگاههای بازرسی مرزی، درعرشه کشتی "پرنسس ماری آسترید" روی رودخانه "ماسل" نزدیک شهری به نام "شینگن" در لوکزامبورگ - مرز بین فرانسه و آلمان - به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و در ۳ اکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان متحد تکمیل گردید. برای استفاده از خدمات ویزای شنگن با ما تماس بگیرید. باتشکر. توصیه میشود هنگام ورود به هر یک از مبادی ورودی کمرگی شینگن ، مدارک زیر در دسترستان باشد : مدرک سفر، ممهور به وبزای معتبر ؛ مدارک معتبر بیان کننده موضوع و شرایط اقامت شما در محدوده کشورهای شینگن (دعوت نامه ، رزرو هتل ، سکونت نزد اهالی) ؛ ·مدارک معتبر بیانگر اینکه برای منظور و مدت اقامت خود دارای منابع مالی کافی میباشید (پول نقد ، چک های مسافرتی ، کارت های اعتباری ، تعهد تقبل هزینه ها) از ورود شما به محدوده کشورهای شینگن ممانعت خواهد شد ، اگر : فاقد مدرک سفر معتبر باشید ؛ فاقد ویزای معتبر باشید ؛ قادر به ارائه مدارک اثبات کننده منظور و شرایط اقامتتان نباشید ؛ قادر با ارائه مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی مرتبط با مدت و نوع اقامت مورد نظر، نباشید؛ در یک برهه زمانی 6 ماهه ، 3 ماه در خاک کشورهای شینگن سپری نموده باشید. کشورهایی که نیاز به ویزای شینگن دارند: * شامل: آلمان – اطریش – بلژیک – دانمارک – اسپانیا – استونی – فنلاند – فرانسه – یونان – مجارستان – ایسلند – ایتالیا – لتونی – لیتوانی – لوکزامبورگ – مالت – نروژ – هلند – لهستان – پرتغال – جمهوری چک – سلوواکی – سلوونی – سوئد و سوئیس. انواع ویزای شینگن : ویزای شینگن در ۴ نوع صادر می شود : ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد. ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند. ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شینگن می شوند. ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند. توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شینگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شینگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شینگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شینگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شینگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شینگن دریافت کنید. داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمینی جهت ورود به محدوده شینگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شینگن خود را از ایتالیا گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شینگن شوید مقامات مرزی شینگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شینگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شینگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید. برای اخذ ویزای شینگن راههای مختلفی وجود دارد. ساده ترین راه اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که البته باید برای اخذ آن پرینت حساب بانکی، پرینت آخرین فیش حقوقی، چک بانکی در وجه آژانس و یا سند ملکی به نام خودتان را از قبل آماده کنید تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد. راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی و ... می باشند. به تازگی خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از یک مرکز معتبر مطالعاتی در سوئیس گزارش داده است که کشور ایران از نظر شانس دریافت ویزا و اجازه سفر به دیگر کشورهای دنیا (با اجازه سفر به ۱۴ کشور دنیا بدون ویزا) در رتبه یکی مانده به آخر فهرست شانس دریافت ویزا قرارگرفته است. برطبق این گزارش رسمی، کشورهای فنلاند، دانمارک و آمریکا با اجازه سفر به ۱۳۰ کشور جهان بدون نیاز به ویزا مشترکا اول هستند و کشورهای آلمان، ایرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ کشور جهان بدون نیاز به ویزا به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند. مدارک لازم جهت اخذ ویزا شینگن (اروپا): ** پاسپورت قدیمی ( در صورت وجود ) ** اصل گذزنامه با حداقل ۶ ماه اعتبار و کپی آن ** دوقطعه عکس ۳ در ۴ رنگی تمام رخ با زمینه روشن ** پرینت گردش سه ماهه آخرحساب بانکی و موجودی بالای ۴۰۰میلیون ریال که توسط بانک مهر و امضا شده باشد ** سند ملکی بنام شخص متقاضی و برای خانم های خانه دار کپی سند مالکیت و مدارک شغلی همسر ** لیست پرداخت حق بیمه و یا کارت پرسلنی وزراتخانه و یا سازمان وابسته به ارگان دولتی برای شاغلین. گواهی اشتغال به کار خطاب به سفارت شامل سمت، تاریخ استخدام، میزان در آمد و زمینه فعالیت شرکت - در صورتی که شرکت خصوصی باشد لیست بیمه که نام مسافر در آن ذکر شده باشد. ** کپی روزنامه رسمی ، اساسنامه ، جواز کسب ، پروانه مطب ، کارت نظام پزشکی(در صورت وجود هر کدام از موارد) ** چک رمزدار یا ضمانت نامه بانکی شرایط اخذ ویزا اروپا : * تمامی مدارک ذکر شده در بالا باید به زبان انگلیسی باشند یا توسط دارالترجمه به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند. * ویزا شینگن ۱ ماه اعتبار دارد و ۱۵ روز می توانید در محدوده شینگن اقامت کنید. * اخذ ویزا شینگن بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که تاکنون ویزا شینگن دریافت نکرده اند میسر نیست. اما اخذ ویزای بیشتر از ۱۵ روزه برای کسانی که قبلا حداقل یک ویزا شینگن در پاسپورت خود دارند امکانپذیر خواهد بود. * در حال حاضر به علت روند آسان تر اخذ ویزا از طریق کشور ایتالیا ، ویزا شینگن از این کشور اخذ می شود که شما بعد از ورود به کشور ایتالیا می توانید به هریک از کشور های محدوده شینگن سفر کنید. البته این موضوع الزامی نیست ولی بهتر است رعایت شود. * حدودا چهل روز از زمان تکمیل مدارک، زمان برای اخذ ویزا لازم است. * بعد از تکمیل مدارک ویزا ، وقت مصاحبه حضوری و انگشت نگاری برای مسافرین تعیین می شود که حضور شخص متقاضی ویزا الزامی است. * زمانی که وقت سفارت شما تعیین شد، ما توصیه های لازم را برای جلسه مصاحبه و انگشت نگاری در اختیار شما قرار می دهیم. برخورد مسافرین در سفارت به روند اخذ ویزا بسیار کمک خواهد کرد. * در یک خانواده پدر خانواده می تواند ساپورت کننده اعضای خانواده باشد و ارائه یک سند ملکی به نام پدر خانواده کافی می باشد. * اخذ ویزا بسته به شرایط و زمان سفر ممکن است در غالب تور ( بلیط هواپیما ، رزرو هتل ، سایر خدمات) انجام شود. ** ضمانت بازگشت مسافرین باید به صورت وجه نقد یا چک تضمین شده ی بانکی و یا ضمانتنامه بانکی در وجه آژانس باشد که در قبال رسید ممهور به مهر آژانس از مسافرین اخذ می شود. این وجه بعد از بازگشت مسافر از محدوده شینگن عودت داده می شود. جهت اطلاعات بیشتر و یا درخواست ویزا با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید. >

  2. #2
    Administrator
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    106

    Exclamation شرایط دریافت ویزای شنگن (اروپا)

    شرایط دریافت ویزای شنگن (اروپا)

    ویزای تجاری-تجارمی توانند با اخذ ویزای شنگن اروپا (EU Schengen Visa) به تمامی کشورهای عضو پیمان اروپا سفر نمایید.
    معاهده شنگن قراردادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی جهت ورود آزاد ساکنین کشورهای اروپایی بدون نیاز به ویزا و کاهش مشکلات رفت و آمد به امضای ۵ کشور آلمان، فرانسه، هلند، بلژیک و لوکزامبورگ رسید و دراکتبر سال ۱۹۹۰ میلادی پس از اتحاد آلمان شرقی و غربی، مجددا با امضای آلمان تکمیل گردید.
    کشورهای عضو محدوده شنگن عبارتند از ۲۸ کشور :
    آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا، پرتقال، هلند، بلژیک، لوکزامبورگ، سوئد، نروژ، فنلاند، دانمارک، لیتوانی، لتونی، لهستان، مجارستان، اتریش، استونی، اسلواکی، اسلوانی، چک، ایسلند، مالت و یونان.
    همچنین لازم به ذکراست در سال ۲۰۰۹ میلادی چهار کشور قبرس ، بلغارستان ، رومانی و سوئیس به طور کامل مفاد این پیمان را قبول کرده اندو رسماً وارد شنگن شده اند.
    کشورهای عضو اتحادیه اروپا ( ۲۷ کشور ) را نباید با کشورهای محدوده شنگن ( ۲۸ کشور ) اشتباه نمود! کشورهای عضو اتحادیه اروپا شامل ۲۷ کشور یعنی ۲۴ کشور از محدوده شنگن (بجز نروژ و ایسلند) بعلاوه ۳ کشور رومانی، انگلستان و ایرلند می باشند، به همین دلیل ویزای ساکنین و اتباع این سه کشور جهت ورود به منطقه شنگن بی اعتبار است و این افراد باید هنگام ورود و خروج از کشورهای محدوده شنگن مورد کنترل مرزی قرار بگیرند.
    کشورهای نظیر لیختن اشتاین، کرواسی، صربستان، مقدونیه، اوکراین، مولداوی و آندورا نه عضو اتحادیه اروپا هستند و نه عضو محدوده شنگن پس برای ورود به این کشورها نیاز به ویزای جداگانه دارید و ساکنین و متعاقبا اتباع این کشورها نیز برای ورود به سایر کشورهای اروپایی نیاز به ویزای شنگن دارند.
    ویزا شنگن چیست :
    این ویزا مخصوص کسانی است که قصد دارند به کشورهای محدوده شنگن وارد شوند و ساکن یا اتباع کشورهایی غیر از کشورهای محدوده شنگن هستند.
    البته ساکنین و اتباع کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و همچنین ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به اخذ ویزای شنگن ندارند و می توانندبه مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.
    یک ویزای شنگن دارای دو تاریخ مشخص است، یکی تاریخ اعتبار ویزا و دیگری تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر ۹۰ روزه است. اگر تاریخ اعتبار ویزای شما گذشته باشد حتی اگر تعداد روزهای مجاز ویزای شما هنوز باقی مانده باشد، ویزای شنگن شما باطل تلقی می گردد. همچنین تعداد دفعات ورود شما به محدوده شنگن در ویزای شما توسط یک کدمشخص می شود این کد می تواند ۲،۱ یا ارقام بالاتر و یا نامحدود باشد. کد ۱ به معنی یکبار ورود (سینگل) است و یعنی اینکه پس از یکبار ورود و خروجتان از شنگن، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد ۲ و ارقام بالاتر به معنی آن است که به دفعاتی که در ویزا مشخص شده می توانید به شنگن وارد شوید و پس از استفاده از تعداد دفعات مجاز ورود، ویزایتان بدون توجه به تاریخ اعتبار و روزهای مجاز آن باطل خواهد شد. کد نامحدود (مالتیپل) به معنی ورود نامحدود به محدوده شنگن است و شما می توانید در مدت اعتبار ویزا و تعداد روزهای مجاز درون ویزایتان به شنگن وارد و خارج شوید.
    انواع ویزای شنگن هم مهم است، ویزای شنگن در ۴ نوع صادر می شود :
    ویزای نوع A :ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاههای شنگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شنگن گردد.
    ویزای نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شنگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شنگن برساند.
    ویزای نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد شنگن می شوند.
    ویزای نوع D : ویزای بلندمدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شنگن وارد و از آن خارج شوند.
    توجه کنید که اگر بخواهید بیش از ۹۰ روز در محدوده شنگن بمانید، دیگر نیازی به ویزای شنگن ندارید بلکه باید درخواست اقامت بدهید و از طریق سفارت پیگیر مراحل اقامتی خود باشید، درضمن اگر از ۹۰ روز اقامت خود در محدوده شنگن استفاده کنید، باید حتما ۳ ماه خارج از شنگن بمانید تا بتوانید مجددا ویزای شنگن دریافت کنید. البته در صورت داشتن دلایل ویژه می توانید برای حداکثر یکسال هم ویزای شنگن دریافت کنید.
    داشتن ویزای شنگن لزوما به معنی تضمین ورود به محدوده شنگن نیست، یعنی اینکه اگر شما ویزای شنگن خود را از یونان گرفته باشید ولی از فرانسه وارد شنگن شوید مقامات مرزی شنگن در فرانسه می توانند به دلایلی کاملا قانونی به شما اجازه ورود نداده و شما را به کشوری در خارج از شنگن اخراج کنند. مسافر ورودی به شنگن باید همیشه خود را آماده سوالات احتمالی از جمله هدف از سفر، آدرس محل اقامت و مدارکی دال بر توانایی پرداخت هزینه های اقامت نماید.
    برای اخذ ویزای شنگن راههای مختلفی وجود دارد. ساده ترین راه اقدام از طریق تور مسافرتی و اخذ ویزای نوع C می باشد که البته باید برای اخذ آن پرینت حساب بانکی، پرینت آخرین فیش حقوقی، چک بانکی در وجه آژانس و یا سند ملکی به نام خودتان را از قبل آماده کنید تا ضمانت برگشتتان از سفر باشد. راههای دیگر، دریافت دعوت نامه رسمی جهت بازدید از فامیل، دریافت دعوت نامه از یک شرکت معتبر مبنی بر حضور در یک نمایشگاه بین المللی ومی باشند.
    به تازگی خبرگزاری آسوشیتد پرس به نقل از یک مرکز معتبر مطالعاتی در سوئیس گزارش داده است که کشور ایران از نظر شانس دریافت ویزا و اجازه سفر به دیگر کشورهای دنیا (با اجازه سفر به ۱۴ کشور دنیا بدون ویزا) در رتبه یکی مانده به آخر فهرست شانس دریافت ویزا قرارگرفته است.
    برطبق این گزارش رسمی، کشورهای فنلاند، دانمارک وآمریکا با اجازه سفر به ۱۳۰ کشور جهان بدون نیاز به ویزا مشترکا اول هستند و کشورهای آلمان، ایرلند و سوئد با اجازه سفر به ۱۲۹ کشور جهان بدون نیاز به ویزا به ترتیب در رتبه های بعدی قرار دارند. همچنین کشورهای عراق، سومالی، اتیوپی، کامبوج، برمه، پاکستان و…در فهرست بالای ایران قرار دارند و کشور جنگزده افغانستان در قعر جدول پس از ایران جای دارد.
    شرایط دریافت ویزای شنگن ازسفارت های اروپا در ایران:
    فرانسه
    ایتالیا
    اسپانیا
    آلمان
    یونان
    اتریش
    پرتغال
    بلژیک
    لهستان

    جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره لطفا با شماره تلفن ها تماس بگیرید

    << ویزا >>

  3. #3
    Administrator
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    106

    ویزای شینگن

    ویزای شینگن
    اخذ ویزای شینگن
    قیمت ویزای شینگن
    ویزا شینگن
    هزینه ویزای شینگن
    ويزاي شينگن
    دریافت ویزای شینگن
    شرایط ویزای شینگن
    گرفتن ویزای شینگن
    ویزای شینگن فوری
    شرایط گرفتن ویزای شینگن
    ویزای شینگن چیست
    ویزای توریستی شینگن
    ویزای اروپا
    قیمت ویزای شنگن
    قيمت ويزاي شينگن
    اخذ ويزاي شينگن
    ویزای شینگن توریستی
    ويزاي شينگن فوري
    شرایط دریافت ویزای شینگن
    بلیط ارزان قطار
    ویزای شینگن چیست؟
    ويزا شينگن
    قیمت ویزای شینگن توریستی
    تور لحظه آخری آنکارا
    هزینه ویزا شینگن
    قیمت ویزا شینگن
    خرید ویزای شینگن
    تورهای لحظه آخری آنکارا
    بلیط اتوبوس آنکارا
    اخذ ویزای شینگن فوری
    ویزای شینگل
    هزینه اخذ ویزای شینگن
    گرفتن ويزاي شينگن
    شرایط اخذ ویزای شینگن
    اخذ ویزا شینگن
    ویزای شینگن تضمینی
    هزينه ويزاي شينگن
    نرخ ویزای شینگن
    نحوه گرفتن ویزای شینگن
    مدارک ویزای شینگن
    تهیه ویزای شینگن
    بلیط قطار لحظه آخری
    بلیط قطار ارزان
    اخذویزای شینگن
    اخذ ویزای شنگن
    کف العباس
    ویزای فوری شینگن
    هزینه ویزای شینگن توریستی
    هزینه ویزای ایتالیا
    هزینه دریافت ویزای شینگن
    مدارک لازم جهت اخذ ویزای شینگن
    مدارک لازم برای ویزای شینگن
    مدارک اخذ ویزای شینگن
    آلانیا
    ویزای شینگن ایتالیا
    ویزای شنگن فوری
    ویزا شنگن
    ويزاى شينگن
    هزینه ویزای شینگن آلمان
    هزینه گرفتن ویزای شینگن
    هزينه اخذ ويزاي شينگن
    نحوه دریافت ویزای شینگن
    قیمت اخذ ویزای شینگن
    قيمت ويزاي شنگن
    صدور ویزای شینگن
    شرايط اخذ ويزاي شينگن
    راه های گرفتن ویزای شینگن
    دریافت ویزای شنگن
    خرید بلیط چارتر قطار
    خدمات ویزای شینگن
    تور یک روزه مشهد
    تور لحظه آخری انکارا
    تور لحظه آخري آنكارا
    ویزای فوری
    ویزای شینگن فوری تضمینی
    ویزای شینگن دانمارک
    ویزای تضمینی شینگن
    ویزا شینگن فوری
    ويزاي شينكن
    ويزا شينگن ايتاليا
    هزینه ویزای شنگن
    هزینه ویزا شنگن
    مراحل گرفتن ویزای شینگن
    مدارک لازم جهت ویزای شینگن
    قطار
    شینگن چیست
    شرایط ویزا شینگن
    شرایط اخذ ویزای شنگن
    ژوهانسبورگ
    دريافت ويزاي شينگن
    حرم عباس
    تور آنکارا لحظه آخر
    تور
    بهترین تور یک روزه
    بلیط قطار خارج از کشور
    بلیط چارتر قطار

    خدمات فوق ، فقط بخشی از مجموعه فعالیت های ماست ، با تلفن های زیر تماس بگیرید

    << ویزا >>

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •