نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: قوانین ویزا

  1. #1
    Administrator
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    106

    Post قوانین ویزا

    قوانین ویزا
    تذکر مهم: اثر انگشت جهت ویزای شنگن و ویزای اقامت
    تذکر مهم برای دانشجویان – دانشجویان دوره دکترا – محققان میهمان: ایجاد چک لیست
    تذکر مهم در مورد ویزاهای تحصیلی درازمدت (دانشجویی، دکترا و فرصت های مطالعاتی):
    تذکر مهم – باجه های جدید ویزا – چک لیست!!
    تذکر مهم برای درخواست کنندگان ویزای تجاری!
    سیستم جدید آنلاین: وقت گرفتن برای مصاحبه
    اطلاعات مفید برای درخواست ویزا
    هزینۀ ویزا
    هزینۀ ویزا به یورو دریافت خواهد شد!
    ضرورت داشتن گذرنامه

    تذکر مهم!
    از امروز سیستم تعیین وقت آنلاین بخش ویزا قسمت مجزایی را به دانشجویان و متخصصین میهمان اختصاص خواهد داد. از تاریخ مذکور تمامی وقت ها می بایست با توجه به نوع ویزای درخواستی از قسمت مربوطه گرفته شوند در غیر این صورت وقت مذبور بدون اطلاع قبلی باطل خواهد شد.
    وقت هایی که تا پیش از این تاریخ گرفته شده باشند شامل این قانون نخواهند بود.

    متقاضیان روادید ساکن عراق که می توانند ثابت کنند امکان ارایه درخواست خود در شهر امان - پایتخت اردن - را ندارند، می توانند درخواست روادید خود را در این سفارت ارایه نمایند. خواهشمند است اطلاعات مربوط به ارایه درخواست روادید در سایت اینترنتی سفارت را مورد توجه قرار دهید.
    متقاضیانی که قصد ارایه درخواست روادید نزد سفارتی خارج از کشور محل سکونت خود را دارند، شخصاً مسئول برقراری بدون مشکل ارتباط کلامی با مسئول باجه و ترجمه مدارک مربوطه به زبان فارسی و یا آلمانی می باشند. هزینه ترجمه کتبی و شفاهی بر عهده متقاضی می باشد.

    سفارت آلمان تلاش می کند ورود به بخش باجه ها را، به ویژه در ماه های تابستان، هرچه سریع تر و در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهد. لطفاً توجه نمایید که ورود به بخش باجه ها در آینده تنها رأس ساعت اعلام شده صورت خواهد گرفت. حضور زودهنگام باعث انتظار در جلوی درب سفارت و حضور دیرهنگام باعث ابطال وقت گرفته شده می گردد.

    باجه اطلاعات بخش روادید همه روزه از این لحظه باز بوده و نیازی به گرفتن وقت نیست. روزانه امکان مراجعه حدود 30 نفر وجود دارد – تعیین روزانه این تعداد تنها بر عهده پرسنل آلمانی سفارت می باشد. سفارت آلمان باید در این راستا اشاره نماید که نوبت مراجعه به باجه اطلاعات به ترتیب حضور متقاضیان در سفارت می باشد

    توجه: از امروز ، مدارکی که در موارد استثنایی پس از ارایه درخواست روادید از سوی بخش روادید مطالبه می گردند (نقصی مدارک)، می توانند فقط در روزهای کاری سفارت از ساعت 10:00 الی 11:30 تحویل بخش روادید گردند.

    توجه! به دلیل افزایش موارد تقلب، روند تعیین وقت مصاحبه برای درخواست صدور روادید شنگن تغییر کرده است. لطفاً در مرحله اول یکی از تاریخ های موجود در سیستم الکترونیکی تعیین وقت را انتخاب و رزرو نمایید. سپس تصویر اسکن شده صفحه حاوی اطلاعات گذرنامه متقاضی(مشخصات، عکس و امضا) را در همان روز با ما << ویزا >> تماس گرفته و مدارک را ارسال نمایید. لطفاً هنگام ارسال ایمیل تصویر گذرنامه، تاریخ و زمان مصاحبه رزرو شده را هم در ایمیل ذکر نمایید. تنها پس از دریافت تصویر اسکن شده گذرنامه، وقت رزرو شده برای مصاحبه قطعی می گردد. وقت های رزرو شده ای که تصویر گذرنامه مربوطه در همان روز رزرو دریافت نشده باشند، به صورت خودکار حذف می گردند.

    ظرفیت سرورهای سیستم جدید توسعه یافتند تا بتوانند پاسخگوی درخواست ها باشند. چنانچه هنگام گرفتن وقت باز مشکلی پیش آمد، توصیه می شود که دکمه refresh را بزنید تا تأییدیه لازم را دریافت نمایید. از امروز دیگر امکان باطل کردن وقت های گرفته شده نیست. به همین سبب لطفـا" دقت کنید که زمانی برای گرفتن وقت به سایت سفارت مراجعه نمایید که مطمئن هستید می توانید وقتی را که می گیرید، استفاده کنید و مدارک شما تا آن زمان کامل هستند. لطفا" همچنین دقت کنید که وقتی که برای ارایه مدارک دریافت ویزا می گیرید، باید حداکثر سه ماه پیش از تاریخ سفر شما باشد.

    تذکر مهم: اثر انگشت جهت ویزای شنگن و ویزای اقامت

    << ویزا >>


  2. #2
    Administrator
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    106

    Lightbulb ویزای شینگن توریستی

    با سلام.
    پس از درخواست ویزای شینگن افسر مربوط به صدور ویزای شما ( البته منظور من منشی تحویل مدارک نیست. کسی که مدارک رو از شما تحویل میگیره و با شما مصاحبه میکنه فقط یه منشی ساده هست) پس بررسی دو موضوع اقدام به صدور ویزا برای شما میکند.
    1- آیا شما از عهده هزینه های سفر خود بر می آیید
    2-آیا شما در زمان مقرر به کشور خود باز میگردید.

    با توجه به توضیح بالا بعضی موارد به او کمک میکند برای تصمیم گیری
    1- تاریخچه سفرهای گذشته شما - مثلا اولین سفر عمر به فرانسه برای ایرانیان یک مورد نادر و منفی محسوب میشود . امار نشان میدهد در حالت عادی اولین سفر خارجی ایرانیان (البته نه به عنوان فرزند همراه خانواده) دوبی یا ترکیه یا مالزی یا تابلند هست البته به این لیست میشه چین، ارمنستان،آذربایجان، بنظرم فرانسه، عربستان، عراق، اکراین و در کل کشورهایی که به ایرانیان ساده ویزا میدهند را اضافه کرد .
    2- تعداد سفر های قبلی شما ( دلیل برگشتن)
    3-وضعیت کاری شما در کشور خودتان ( دلیل برگشتن و توانایی مالی)
    4-دارایی های شما (توانایی مالی و دلیل منفی برای برگشتن)
    5-متاهل بودن و فرزند داشتن (دلیل مثبت برگشتن اگر تنها سفر کنید و مثبت اگر با خانواده سفر کنید و خیلی ثروتمند نباشید و منفی اگر با خانواده سفر کنید و دارای توانایی خیلی بالای مالی و بدون سابقه سفر باشید)
    6-موجودی حساب پس انداز و مانده حساب تقریبا مهم نیست چیزی که مهمه گردش حساب شما میباشد که البته با میزان درامد اظهار شده شما جور دربیاد
    7-دانشجو بودن در دانشگاه و رشته معتبر بسیار خوب هست.
    8-دلایل سفر شما هم اگر در مصاحبه پرسیده شد می تواند خیلی مهم باشه.
    9-سن شما میتواند عامل اصلی صدور ویزا یا رد شدن شما بشود
    10-داشتن اقوام نزدیک در کشور مقصد در بسیاری موارد عامل منفی به حساب می آید و در موارد کمتر عامل مثبت

    در کل با توجه به تجربه من افسر ویزا مدارک و پرونده شما که توسط منشی کامل شده تحویل میگیره 10 تا 30 دقیقه مطالعه میکنه دور بعضی چیزا خط میکشه، زیر بعضی چیزا خط میکشه و در نهایت امضا میکنه و پرونده میزاره تو قسمت صدور ویزا یا امضا نمیکنه و چند خط تایپ مکنه و نامه رو پرینت میکنه و میزاره رو پرونده و میزاره تو رد شده ها یا با یک استیکر درخواست مدارک تکمیلی میکنه.

    این یک معنی خیلی واقعی بیشتر نمیده تمام کسیایی که رد میشن حقشونه اما همه اونایی که ویزا میگرن حقشون نیست. متوجه میشید افسر ویزا کسی رو الکی رد نمیکنه ولی ممکنه با دلاییل خیلی کم به یکی اعتماد کنه.

    اما در مورد کیس شما
    اگر سفر خارجی کافی داشته باشید
    رزرو هتل معتبر داشته باشید
    رزرو بلیط معتر داشته باشید
    بیمه نامه معتبر
    معرفی نامه معتبر از دانشگاه تهران
    شانس بالای 80 درصد برای صدور ویزا دارید
    ویزای شینگن توریستی فرانسه

    برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ها تماس بگیرید

    << ویزا >>

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •